Veteranii de razboi, urmasii acestora, revolutionarii si pensionarii care au pensii pâna la 630 de lei inclusiv, indiferent de categoria in care se incadreaza (pensie pentru limita de vârsta, pensie de urmas sau de invaliditate), beneficiaza de abonamente gratuite pentru transportul urban.

Aceste abonamente sunt distribuite de catre Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Bacau. Donatorii de sânge pot achizitiona abonamente la jumatate de pret.

Pensionarii pentru limita de vârsta, de invaliditate si de urmas cu pensii cuprinse intre 631 lei si 1.200 lei beneficiaza de abonamente trimestriale subventionate la un pret preferential de 54 lei/trimestru, care vor fi ridicate de la ghiseele SC Transport Public SA Bacau.

PUBLICITATE

Si pensionarii cu pensie anticipata de pâna la 1.200 lei beneficiaza de abonamente trimestriale subventionate la un pret de 54 lei/trimestru, care pot fi ridicate, de asemenea, de la ghiseele SC Transport Public SA.

In afara de criteriul privind nivelul veniturilor, mai exista unul: solicitantii trebuie sa aiba domiciliul in municipiul Bacau. Directia de Asistenta Sociala ii invita pe toti cei care au dreptul la transport gratuit sau subventionat sa-si ridice abonamentele.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ