16 iulie 2024
ActualitateTransferuri politice in favoarea UNPR

Transferuri politice in favoarea UNPR

Ultima zi a perioadei de transferuri politice a consemnat, la Bacau, trecerea unui grup numeros de primari, consilieri locali si judeteni, in principal de la Partidul Ecologist, dar si din alte formatiuni, la Uniunea Nationala pentru Progresul României.

Este vorba despre primarii comunelor Ardeoani – Victor Diaconu (PDL), Brusturoasa – Sorin Atonoaie (PDL) si Scorteni – Mircea Ambarus (PNL), consilieri locali din aceste localitati, dar si de reprezentantii PER din Consiliul Local Bacau (Cristi Manolache, Gheorghe si Stefan Daniel Dragos) si Consiliul Judetean (Gabriel Casaneanu si Vasile Isvoranu). Practic, PER a disparut din forurile amintite, in locul caruia a aparut UNPR, aflat in alianta cu PC si PSD.Anuntul a fost facut joi, in cadrul unei conferinte de presa, in cadrul careia presedintele organizatiei judetene a UNPR, Vasile Manole, a mai spus ca scopul principal al intaririi partidului este inlesnirea accesului la functia de presedinte al României a lui Victor Ponta. La conferinta au mai participat senatorul Marcel Bujor, ales in Parlament pe listele PP-DD, dar trecut la UNPR in februarie 2014, Laurentiu Neghina, primarul de Onesti, primarul comunei Faraoani, Adrian Solomon si alti membri importanti ai UNPR.

„Am incredere ca in aceasta echipa vom putea face in viitor, la Bacau, o administratie performanta, o administratie demna, de a readuce Bacaul printre orasele cele mai importante din punct de vedere economic si administrativ.

Incepând de astazi, va asigur ca toti alesii locali, consilieri municipali sau judeteni, m-au urmat in cadrul acestei noi constructii, si vom fi alaturi in cadrul Uniunii PSD-UNPR-PC alaturi de candidatul la presedintie, pentru a-l ajuta sa isi implementeze proiectele si viziunile, pentru ca in România sa existe un viitor bun pentru toti românii”, a spus Cristi Manolache, fostul lider al ecologistilor bacauani. El si-a exprimat astfel si dorinta de a candida la alegerile locale din 2016, proiect pentru care ceilalti colegi politici il sustin.

Cei trei primari trecuti la UNPR si-au exprimat increderea ca noua lor formatiune politica, ce ii propulseaza din Opozitie direct in alianta de la Putere, ii va ajuta sa isi puna in practica proiectele pentru comunitatile pe care le conduc.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri