Vicecampioana Știința Municipal Dedeman Bacău a oficializat trei noi transferuri, dintre care două din străinătate.

Mikk Pinnonen (23 de ani, 180 cm, 85 kg) este coordonatorul de joc al “naționalei” Estoniei, iar în sezonul 2013-2014 a evoluat în Suedia la H43 Lund. Pe plan internațional a jucat cu Aarhus Haandbold (Danemarca) în Cupa Cupelor (2011-2012), iar la echipa reprezentativă a țării sale este cooechipier cu actualul pivot al “studenților”, Martin Johannson.

Tin Tokic (28 de ani, 202 cm, 100 kg) evoluează pe postul de inter stânga și este component al echipei naționale a Italiei. Handbalistul de origine slovenă vine din campionatul francez, de la divizionara secundă Besançon. A mai jucat în Franța la Pays Aix (2012-2013), iar cu BM Valladolid (Spania) a participat în Liga Campionilor și Cupa EHF (2011-2012).

Extrema stânga Alin Câmpan (24 de ani, 188 cm, 89 kg) a făcut parte patru sezoane din lotul HC Odorhei, echipă cu care a obținut o medalie de argint și două de bronz în Liga Națională. Este originar din Baia Mare și și-a început cariera la Extrem, unde a câștigat trei titluri la nivel de juniori.

Gruparea manageriată de Ioan Ciobanu și-a mai asigurat până acum serviciile croatului Goran Gorenac (inter dreapta) și ale spaniolului Josep Masachs Gelma (extremă dreapta), alături de semnătura antrenorului Mateo Garralda. Noile achiziții vor fi prezentate într-o conferință de presă care va avea loc la reunirea echipei, pe 14 iulie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ