11 decembrie 2023
ActualitateTransfer Gratuit Chișinău – Aeroport Bacău

Transfer Gratuit Chișinău – Aeroport Bacău

Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău anunță o veste excelentă pentru călătorii între Chișinău, Republica Moldova, și Aeroportul Bacău. Începând cu data de 20 noiembrie și până la sfârșitul anului 2023, posesorii de bilete de avion cu plecare sau sosire la/de la Aeroportul Bacău vor beneficia de transfer gratuit între aeroport și Chișinău.

Această inovație aduce un plus de confort și accesibilitate călătorilor care aleg să utilizeze Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău, consolidând astfel legăturile dintre cele două destinații.

Detalii Importante despre Traseu și Rezervări

Programul transferului gratuit este structurat astfel:  • Aeroport Bacău – Autogara Chișinău Sud:
    • Orele de plecare: 18:00 – 00:15 și 22:00 – 04:00.
  • Autogara Chișinău Sud – Aeroport Bacău:
    • Orele de plecare: 00:15 – 06:00 și 06:00 – 12:00.

Pentru a beneficia de acest transfer gratuit, călătorii trebuie să aibă un bilet de avion cu plecare sau sosire la/de la Aeroportul Bacău și să se înscrie în program în perioada menționată. Informații suplimentare despre program și modalitățile de rezervare a biletului se găsesc pe https://massaro.ro/.

Bacău Re-Connect: O Inițiativă pentru Conectivitate Îmbunătățită

Această nouă rută de autobuz marchează un pas semnificativ în cadrul programului Bacău Re-Connect, inițiat de Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău. Obiectivul programului este de a asigura o conectivitate îmbunătățită între Bacău și destinații importante, inclusiv Republica Moldova.

Prin facilitarea transferului gratuit către și dinspre Aeroportul Bacău, programul Bacău Re-Connect devine un element esențial pentru călătorii, facilitând accesul către opțiuni de transport internațional și consolidând poziția Aeroportului Bacău ca un nod crucial în rețeaua de căi de comunicație din regiune.

În concluzie, această nouă inițiativă aduce beneficii semnificative călătorilor dintre Chișinău și Bacău, evidențiind angajamentul Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău pentru oferirea unor soluții de transport accesibile și eficiente. Cu transferul gratuit disponibil până la sfârșitul anului 2023, călătorii sunt încurajate să exploreze această opțiune convenabilă pentru a-și simplifica călătoria între cele două destinații prietenoase.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri