Aerostar nu reuseste sa se desprinda de la nasol. Si e din ce in ce mai nasol: dupa infrângerea de la Chiscani, din prima etapa, a venit esecul de vineri, de pe teren propriu, suferit in fata Metalosportului Galati.

Oaspetii au evoluat din minutul 66 in zece insi, ca urmare a eliminarii usoare a lui Oprea, insa asta nu i-a impiedicat sa câstige contra unei echipe lipsite de nerv si de idei. De altfel, unicul gol al meciului a fost inscris in min. 69, când Metalosport evolua deja in inferioritate numerica. Reusita care a decis meciul a apartinut stoperului Cârja, in urma unui corner la care echipa lui Misu Ionescu s-a aparat zadarnic cu aproape intreg efectivul.

“Aviatorii” nu au profitat de omul in plus, continuând sa joace pâna spre final cu patru fundasi, in ciuda faptului ca dupa inscrierea golului Metalosport renuntase la orice intentie ofensiva. Chiar daca oaspetii au inscris la unicul lor sut pe poarta, iar Aerostar a ratat doua ocazii mari, din pozitie de unu la unu cu portarul Jalba prin Tudorache (min. 54) si Artenie (’64), rezultatul are logica sa. Desi e sub echipa care se impunea toamna trecuta cu 3-0 pe “Aerostar”, Metalosport se prezinta si in acest an ca o formatie cu stapânire de sine si cu predilectie pentru jocul combinativ.

PUBLICITATE

Bacauanii, in schimb, sufera din greu la capitolul constructie si se pierd in fata portii adverse, chiar si atunci când ramân singur cu portarul advers. Poate ca nu intâmplator, vineri, cei mai buni jucatori ai Aerostarului au fost fundasii centrali Mihaes si Belecciu, secondati de fundasul stânga Oanea!

Aerostar: Dornescu- C. Blanaru (’88 Padovei), Belecciu, Mihaes, Oanea- Vântu (’54 R. Istrate), Honea, Chirila, Artenie (’72 Scânteie)- Tudorache, Hurdubei.

Metalosport: Jalba- Oprea, Ragalie, Cirja, Gita- Iancu (’92 Sevastian), Munchiu, Constantinescu, Zaharia (’35 M. Blanaru, ’85 Perju)- Anastasie, Mihu (’75 Stanciu).
Eliminare: Oprea (’66).

Miercuri e Cupa

Aerostar nu are prea mult timp sa-si plânga de mila. Poimâine, “aviatorii” revin pe teren. Nu in campionat, ci in Cupa României. Miercuri, de la ora 16.30, divizionara C bacauana primeste vizita colegei de serie Sporting Liesti, intr-un meci cu caracter de mansa unica din cadrul fazei a treia a Cupei României. Cine câstiga, merge mai departe, o eventuala victorie a elevilor lui Misu Ionescu facând posibil un derby bacauan Aerostar- Sport Club in faza a patra a Cupei, ultima dinaintea intrarii in competitie a echipelor de Liga I. Intre timp, Aerostar cauta sa aduca un mijlocas central liber de contract pentru a acoperi golul lasat de plecarea lui Andrei Intuneric la Sport Club in preziua startului de campionat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ