Sala “Ateneu” a fost neincapatoare pentru toti cei veniti sa il vada si il asculte pe fostul presedinte al tarii.

In principal, a fost vorba despre membri de partid sositi din tot judetul, dar si de oameni simpli, fani ai fostului presedinte.

In acest context, Basescu a descins ca o adevarata vedeta, intâmpinat cu urale, imbratisari atent studiate de dispozitivul de paza si protectie, de vorbe inflacarate. Cu o modestie atipica intregii atmosfere, printre toti acesti ferventi sustinatori si-a facut loc si un fost coleg de clasa cu Basescu, din vremurile când acesta era bacauan si studia la fostul liceu “Lucretiu Patrascanu” (actual “Gheorghe Vranceanu”).

PUBLICITATE

Pe numele sau Lica Rusu, fost bun coleg si mai ales prieten cu adolescentul Basescu, cei doi s-au intretinut pret de un minut-doua, iar Basescu a mentionat ulterior ca ii mai este dor de odihna pe malul Bistritei. Apoi, Basescu a intrat in sala, pentru a-si trimite in lupta electorala ostirea de candidati ai Partidului Miscarea Populara, incepând cu Constantin Scripat, pentru Primaria Bacau, si toti ceilalti peste 70 de candidati la primariile din judet, inclusiv Onesti si celelalte orase.

Cuvântarile au fost scurte si mobilizatoare, ca sa lase timp mai mult presedintelui. Printre altele, acesta a spus ca toti cei trimisi sa candideze trebuie sa plece cu mentalitatea de invingator, ca partidul e mai puternic decât se vede in sondaje, iar obiectivele generale sunt conturate in jurul articolelor din Constitutie, pornind de la drepturile individuale, pâna la succesul economic.

In plus, Traian Basescu a pledat pentru unirea cu Republica Moldova. Evenimentul s-a incheiat cu urale, dar si cu refuzul presedintelui de a face orice declaratie de presa.

[wonderplugin_gallery id=”479″]

Vom reveni cu detalii in editia tipatita de luni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.