Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a descins ieri, intr-o scurta vizita, de mai putin de doua ore, la sediul organizatiei judetene Bacau a PMP, pentru a-si arata sustinerea pentru candidatii la alegerile locale.

Alaturi i-au stat Constantin Scripat, candidatul PMP la functia de primar al Bacaului, Irina Balan, candidata la Onesti, Elena Sava, candidata la Racova si Constantin Darie, candidat la Primaria Moinesti. Vizita lui Traian Basescu face parte dintr-un turneu pe care acesta il face la organizatiile PMP din judetele Moldovei.

In discursul sau de la Bacau, presedintele s-a referit in principal la avantajele pe care PMP le are in fata celorlalti competitori politici: 85% dintre membrii sai nu au mai facut politica si nici macar un singur membru nu are vreo problema cu justitia. Basescu nu a uitat sa precizeze si faptul ca organizatia bacauana este singura din tara care a ratat depunerea unei liste de candidati la Consiliul Judetean, ceea ce, in opinia presedintelui, va avea urmari serioase in scorul general la alegeri.

PUBLICITATE

Mentionam ca o lista a fost depusa, dar a fost respinsa de Biroul Electoral Judetean fiindca nu a avut suficiente semnaturi valide. Basescu a mentionat importanta administratiei locale, dat fiind ca pe plan local sunt pârghiile directe catre sistemul de invatamânt sau de sanatate.

De asemenea, a precizat si faptul ca partidul pe care il conduce mizeaza pe electoratul satul de fraudele politicienilor.

In discursul sau, Constantin Scripat i-a invitat pe toti fostii membri simpli ai PDL sa se alature PMP.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Un vechi proverb românesc sună cam așa:” spune-mi cu cine umbli ca să-ți spun cine ești”.
    Tr. Băsescu este primul infractor, ca pondere, din România. Prin tot felul de metode de diversiune, înșelătorie și minciună a furat tot ce s-a putut fura, el și clica pdl-istă, devalizând această țară iar pe locuitorii săi i-a umilit și batjocorit aducându-i într-o sărăcie cruntă soră cu disperarea.
    Cei care îl însoțesc în campanie și pretind locuri eligibile sunt disperați a prinde un osicior bănuind că aflați în preajma mafiotului șef nu vor cădea, probabil, pradă organelor de justiție.
    PMP și M10 două organizații politice de tip mafiot ocolite de justiția ”independentă”, justiție condusă din ”umbră” de doi securiști-comuniști, Tr.Băsescu și M.Macovei.

LĂSAȚI UN MESAJ