Bilanţul morţilor din Clubul Colectiv a ajuns la 38. Încă şase răniţi s-au stins, în această dimineaţă, la Spitalul de Arşi, la Spitalul Universitar şi la Spitalul Floreasca din Bucureşti, dar şi în străinătate, imediat după ce au fost transferaţi acolo cu avioane militare – anunta TVR.

Doi pacienţi au murit imediat după aterizare, un român şi un italian.

“Avionul de la Rotterdam a ajuns primul, toţi pacienţii au ajuns OK, ulterior doi au intrat în stop cardiac. Unul în salvare, altul când a ajuns la spital.

PUBLICITATE

Ambii aveau leziuni grave. La Bruxelles, toţi au aterizat OK, inclusiv cei intubaţi. Au fost însoţiţi de medici cu experienţă mare în transportul aerian, au avut echipamentele necesare, au fost avioane presurizate”, a declarat Raed Arafat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ