13 aprilie 2024
ActualitateTraficant de droguri, prins în flagrant - VIDEO

Traficant de droguri, prins în flagrant – VIDEO

La data de 11 aprilie, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune împotriva traficului și consumului de droguri de mare risc în județul Neamț. În timpul acțiunii, polițiștii au prins în flagrant delict un bărbat de 30 de ani, care ar fi încercat să comercializeze aproximativ 200 de grame de amfetamină și 3-CMC.

3-CMC este o substanță psihoactivă sintetică din clasa amfetaminelor, cu proprietăți stimulante și halucinogene. Este un compus chimic cu o structură moleculară similară cu cea a drogurilor mai cunoscute, precum cocaina și MDMA (ecstasy). 3-CMC este clasificat ca fiind un drog de mare risc, datorită efectelor sale puternice asupra sistemului nervos central și potențialului său de a crea dependență.

Perchezițiile ulterioare efectuate la domiciliul suspectului și în mașina acestuia au dus la găsirea a aproximativ 73 de grame de substanță de tip cristal, un cântar electronic și alte obiecte folosite la porționarea, ambalarea și administrarea drogurilor. În plus, au fost descoperite două pistoale și o pușcă cu lunetă tip carabină, care ar fi fost autorizate, și o sumă de bani în lei, euro și lire sterline.Bărbatul bănuit a fost dus la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic și consum de droguri de mare risc. Polițiștii continuă investigațiile pentru a aduna mai multe dovezi legate de activitățile sale infracționale.

Operațiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău. Această acțiune reprezintă un pas important în lupta împotriva traficului și consumului de droguri de mare risc în județul Neamț și în întreaga țară.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri