Primaria Bacau si Garnizoana Bacau vor organiza, luni, 29 iulie, un ceremonial public dedicat Zilei Imnului National al României. Manifestarea va incepe la ora 10, dar traficul va fi inchis inca de la ora 9,30 pe tronsonul Policlinica Veche – intersectia “Decebal”, fiind restrictionata si intrarea de pe strazile laterale pe firul principal.

La ceremonie vor participa veterani de razboi, cadre active si in rezerva, reprezentanti ai institutiilor de invatamânt, elevi, studenti, reprezentanti ai formatiunilor politice, ONG-urilor, societatilor comerciale, cetateni ai municipiului Bacau.

Ordinea publica va fi asigurata de catre Politia municipiului Bacau in cooperare cu trupele de jandarmi. Manifestarea va incepe cu o ruga pentru poporul român, slujba fiind oficiata de preotii militari, dupa care vor urma discursurile oficialior – prefectul judetului, presedintele CJ, primarul municipiului Bacau – si se va incheia cu intonarea Imnului National al României.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Politicienii de 3 bani să lase discursurile ,înainte si după imn, linişte! Luaţi exemplul orăşelului Tg. Mureş şi afişaţi mai multe steaguri pe tronsonul închis circulaţiei şi nu doar luni!!

LĂSAȚI UN MESAJ