Voleibalistele Științei se află tot mai departe de ceea ce jucau până în urmă cu o lună și jumătate. Și, automat, se găsesc tot mai departe de podium. La 8 puncte. La 8 puncte, deocamdată, pentru a fi și mai preciși pentru că, la cum involuează lucrurile, Știința trebuie să-și apere mai degrabă locul 4 decât să poată cumva spera la poziția a treia.

Vineri, în prima etapă a play-off-ului, echipa antrenata de Florin Grapă nu a reușit să ia vreun punct pe terenul principalei contracandidate la locul 3, CSM Târgoviște. Cu o Milagros Collar aflată din nou în mare formă (22 de puncte), dâmbovițencele nu au lăsat multe șanse Științei, chiar dacă băcăuancele au egalat la seturi după un 25-23 în actul secund. Gruparea lui Nesic nu a acuzat șocul, continuându-și cavalcada către un 3-1 fără echivoc. Surprinzătoare evoluția slabă a „secundei” Cristina Cazacu (un singur punct la activ), care a fost înlocuita cu Irina Radu.

Știința: Zburova, Rogojinaru, Cazacu, Otasevic, Faleș, Perovic, Manu-libero. Au mai jucat: Miclea, I. Radu, Sipic și Bălțatu.

Celelalte rezultate din prima etapă a play-off-ului: CSM București- Dinamo 3-1 și Alba Blaj- CSM Lugoj 3-0.

Clasament play-off: 1) Alba Blaj 66p., 2) CSM București 59p., 3) CSM Târgoviște 53p., 4) Știința 45p., 5) Dinamo 41p., 6) CSM Lugoj 31p.

Programul etapei viitoare (marți, 21 martie): Alba Blaj- CSM București (ora 17.00/ Digi), Dinamo- CSM Târgoviște (ora 19.00, Digi), CSM Lugoj- Știința (se joacă miercuri, 22 martie, de la ora 16.30).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. cu jucatoare in lipsa de forma sportiva(si nu doar acum,ci de anul trecut) si altele care se gandesc la contracte,nu se poate produce volei.intram la apa ?

LĂSAȚI UN MESAJ