Camera de Comert si Industrie Bacau continua seria „Topului Firmelor”, eveniment de promovare a comunitatii de afaceri din judetul Bacau, ajungând, in acest an, la cea de-a 22-a editie. Astfel, evenimentul care reuneste in fiecare an cele mai de succes afaceri din tot judetul, este programat sa se desfasoare pe 18 noiembrie, incepând cu ora 16.00.

De data aceasta, organizatorii s-au gândit sa ofere o nota mai speciala evenimentului, organizând „Topul Firmelor” la Sala Ateneu. „«Topul Firmelor» este proiectat si realizat cu scopul de a asigura firmelor laureate o promovare si vizibilitate sporita, atât în cadrul festivitatii de premiere, cât si dupa desfasurarea acesteia, prin intermediul instrumentelor de comunicare create în acest sens.

În acelasi scop, va fi creata o zona de interactiune sociala, pentru a oferi posibilitatea antreprenorilor sa comunice liber, neconventional si sa identifice posibile parteneriate si oportunitati comune de business”, a precizat Doru Simovici, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bacau Rezultatele si locul ocupat de firmele laureate în clasamentele „Topul Firmelor” – Editia a 22-a sunt dezvaluite în cadrul Festivitatii de decernare a premiilor.

În completare, va avea loc recitalul extraordinar sustinut de maestrul Ovidiu Balan si Filarmonica „Mihail Jora” Bacau. Recitalul si cadrul ambiental deosebit vor întregi evenimentul de înalta tinuta si rafinament, potrivit cu solemnitatea ocaziei. „Topul Firmelor Bacau”, evenimentul de afaceri al anului 2015, este dedicat societatilor comerciale care, prin rezultatele lor, reusesc ca, de la un an la altul, sa aduca plus valoare economiei bacauane.

In plus, prin acest eveniment se doreste încurajarea dezvoltarii spiritului antreprenorial prin recunoasterea, promovarea si evidentierea firmelor ale caror rezultate contribuie la crearea de locuri de munca, dezvoltarea durabila a judetului şi îmbunatatirea calitatii vietii cetatenilor sai. La final, retinem ca evaluarea nivelului de performanta al firmelor s-a realizat în baza unei metodologii unitare la nivel national, conceputa ca urmare a experientei acumulate de Camerele de Comert si Industrie, pe baza analizei rezultatelor economice obtinute de firme la nivelul anului 2014.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE