Vara ne bate la ușă și nu vrem să ne prindă nepregătiți. Planurile de vacanță trebuie deja puse la punct, iar garderoba trebuie actualizată pentru noul sezon. Dacă nu ai făcut încă aceste două lucruri, este momentul să faci o selecție a pieselor din șifonier și să alegi ce păstrezi, ce arunci și, mai ales, să stabilești ce ai nevoie pentru a completa ținutele din sezonul cald. Începe acum o sesiune de cumpărături online ca ai ținutele de vacanță, dar și cele de zi cu zi, complete și gata de purtat.

Iar dacă îți cunoști deja stilul vestimentar, știi deja că accesoriile sunt cele care dau un refresh ținutelor și le conferă personalitate. Iată care sunt cele mai apreciate accesorii pentru sezonul cald și de ce trebuie să le ai.

Top 5 accesorii cool

Ochelarii de soare

Unul dintre cele mai iubite accesorii atât de către femei, cât și în rândul bărbaților, ochelarii de soare au dublu rol și funcționalitate. Aceștia sunt importanți pentru că îți protejează ochii de soare, deci ai grijă să alegi, neapărat, o variantă cu lentile polarizate. Dar au și un rol esențial în aspectul cool al ținutelor. Alege un model în tendințe. Vara asta se poartă cei cat-eye, cu rame colorate, cei cu formă hexagonală sau cei rotunzi. Poți miza, evident, pentru cei all-black pentru un look misterios. Și ai grijă să se potrivească formei feței tale.

Pălăria

Pălăriile nu se vor demoda niciodată și sunt accesorii care conferă eleganță ținutei și te protejează de soare. În funcție de stilul tău vestimentar, poți alege pălării elegante sau șepci. Cele elegante, cu boruri scurte, merg la ținute feminine, cu rochii vaporoase sau la cele de inspirație marină, cu pantaloni largi, tricou și blazer. Dacă preferi ținutele sport, alege o șapcă cool în culori precum bordo, bleumarin, negru sau alb.

Ceasul

Ceasul este un accesoriu esențial în orice sezon, nu doar vara. Acesta poate completa ținuta cu stil, eleganță sau factor “wow”! Pentru eleganță alege modele cu curea din piele și cadrane decorate cu cristale sau pietre prețioase. Însă vara aceasta sunt foarte cool cele cu curele din silicon și cadrane cu lumină de fundal, foarte versatile. La Fashion Days vei găsi o selecție amplă de modele de ceasuri pentru noul sezon, în diferite marje de preț, din care poți alege orice ce îți face cu ochiul.

Eșarfa

Eșarfele din mătase sunt acele accesorii rafinate care dau o notă de stil oricărei ținute. În acest sezon, însă, ele pot fi folosite și ca elemente cool, dacă ești suficient de creativă cu plasarea lor în ținută. Poți alege modele cu imprimeuri colorate și în loc să le porți pe umeri sau la gât, le poți lega la geantă, în talie, în loc de curea sau prinse în coc sau coadă de cal.

Sandale cu talpa masivă

Vara este momentul de glorie al sandalelor, iar vara aceasta modelele de sandale dama cu talpa masivă reprezintă elementul cool al ținutelor. Fie că vorbim de tălpi duble din cauciuc, fie de modele wedge din rafie, sandalele acestui sezon îți dau nu doar un stil special, ci și ceva înălțime în plus. Poartă-le la ținutele de zi cu zi, cu fuste, pantaloni, rochii sau șort.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE