SCM Bacau si-a desemnat, ieri, laureatii, cu ocazia unei festivitati desfasurate la sediul clubului. Pe podium s-au regasit sportivii cu cele mais impresionante rezultate internationale in 2015. Asa cum era de asteptat, titlul de cel mai bun sportiv al anului i-a revenit lui Mihai Nistor, care are dubla legitimare, CSSM- SCM Bacau. Campion mondial al APB (versiunea profesionista creata de forul international de box amator, AIBA), elevul maestrului emerit Relu Auras este singurul bacauan calificat la Olimpiada de la Rio 2016, dar si singurul pugilist care va lupta pentru România la JO din Brazilia. Locul secund in Top 10 SCM Bacau a revenit Georgianei Anitei, campioana mondiala en titre la triplusalt, junioare 2. Pozitia a treia a fost impartita de omul-record, inotatorul Daniel Martin, cel care, nu mai departe de saptamâna trecuta, a stabilit baremul B de participare la JO de la Rio cu ocazia Concursului Tarilor Central Europene din Ungaria si de Alin Rontu, medaliat cu bronz la Europenele de sarituri in apa pentru juniori desfasurate in vara, la Moscova.
Iata intreaga ierarhie a laureatilor SCM Bacau 2015:
1) Mihai Nistor, box (antrenor Relu Auras).
2) Georgiana Anitei, atletism (antrenor Cristi Nemteanu).
3) Daniel Martin, inot (antrenor Iulian Matei) si Alin Rontu, sarituri in apa (antrenor Adrian Gavriliu).
4) Catalin Atanasoae, atletism (antrenor Anamaria Botez) si Mihaela Asmarandei, atletism (antrenor Mihaela Melinte).
5) Irinel Botez, lupte greco-romane (antrenor Catalin Matache) si Razvan Bitere, lupte greco-romane (antrenori Ioan Sarban si Sorin Tasca).
6) Iulian Ivanov, box (antrenor Nicolae Cara) si Mara Aiacoboae, sarituri in apa (antrenor Mihaela Neagu).
7) Alexandru Manole, tenis (antrenor Mihai Ciuntea).
8) Claudiu Pal, lupte greco-romane (antrenor Catalin Matache) si Alexandru Solomon, lupte greco-romane (antrenor Catalin Matache).
9) Cezar Buzdugan, kick-boxing (antrenor Gabriel Muntenasu).
10) Maria Bândac, powerlifting (antrenor Daniel Zodian).
D.S.
Expl. Foto: Mihai Nistor sI Relu Auras au incheiat un 2015 plin de satisfactii


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ