21 septembrie 2023

Top 10 colegii și licee din județul Bacău

HomeEducațieTop 10 colegii și licee din județul Bacău

Top 10 colegii și licee din județul Bacău

În urma rezultatelor afișate la examenul de Bacalaureat, pe locul I (locul 39 la nivel național) în topul liceelor din județul Bacău s-a clasat Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu” cu media notelor la Bacalaureat 8,82 și un procent de reușită de 98% dintr-un număr de 206 de candidați.

Pe locul secund (locul 86 național), cu o medie de 8,61 și un procent de reușită de 97% din 180 de candidați s-a situat Colegiul Național „Ferdinand I”.

Podiumul acestui clasament este completat de Colegiul Național „Dimitrie Cantemir” din Onești cu o medie de 8,50 și un procent de reușită de 98% din 197 de candidați. Top 10 este completat în ordine de Colegiul Național „Vasile Alecsandri” (locul 124 național), locul V – Colegiul Național Catolic „Sf. Iosif” Bacău, locul VI – Liceul Teoretic „Spiru Haret” Moinești, locul VII – Colegiul Național „Grigore Moisil” Onești, locul VIII – Colegiul Național Pedagogic „Ștefan cel Mare” Bacău, locul IX – Colegiul „Mihai Eminescu” Bacău, iar pe locul X – s-a clasat Colegiul „N.V. Karpen” Bacău.Pe ultimul loc în acest clasament se află Liceul Tehnologic „Georgeta J. Cancicov” din Parincea cu media 3,65 și procent de promovare 0% din 8 candidați.

Acest clasament a fost întocmit înainte de rezolvarea contestațiilor, aceste rezultate urmând a fi afișate vineri, pe 9 iulie.

Alte titluri
Alte titluri

Podul lui Ștefan cel Mare intră în reparații

Având în vedere că, patrimoniul cultural construit se află...

Fiul și-a reclamat tatăl că a încălcat ordinul de protecție

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii Secţiei 10...

Orchestra Filarmonicii Mihail Jora în Festivalul Internațional George Enescu

Evenimentul de maxim interes  pentru Filarmonica Mihail Jora din...

Primarul Bacăului lansează un apel pentru relocarea panourilor publicitare de pe spațiul public

Primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu lansează un apel public privind scoaterea...

Ultimele știri