1 martie 2024
EducațieTop 10 colegii și licee din județul Bacău

Top 10 colegii și licee din județul Bacău

În urma rezultatelor afișate la examenul de Bacalaureat, pe locul I (locul 39 la nivel național) în topul liceelor din județul Bacău s-a clasat Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu” cu media notelor la Bacalaureat 8,82 și un procent de reușită de 98% dintr-un număr de 206 de candidați.

Pe locul secund (locul 86 național), cu o medie de 8,61 și un procent de reușită de 97% din 180 de candidați s-a situat Colegiul Național „Ferdinand I”.

Podiumul acestui clasament este completat de Colegiul Național „Dimitrie Cantemir” din Onești cu o medie de 8,50 și un procent de reușită de 98% din 197 de candidați. Top 10 este completat în ordine de Colegiul Național „Vasile Alecsandri” (locul 124 național), locul V – Colegiul Național Catolic „Sf. Iosif” Bacău, locul VI – Liceul Teoretic „Spiru Haret” Moinești, locul VII – Colegiul Național „Grigore Moisil” Onești, locul VIII – Colegiul Național Pedagogic „Ștefan cel Mare” Bacău, locul IX – Colegiul „Mihai Eminescu” Bacău, iar pe locul X – s-a clasat Colegiul „N.V. Karpen” Bacău.Pe ultimul loc în acest clasament se află Liceul Tehnologic „Georgeta J. Cancicov” din Parincea cu media 3,65 și procent de promovare 0% din 8 candidați.

Acest clasament a fost întocmit înainte de rezolvarea contestațiilor, aceste rezultate urmând a fi afișate vineri, pe 9 iulie.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri