Metalbac & Farbe; Jocuri educative pentru copii; Locuri de joaca pentru copii; jocuri didactice; jocuri logice; Jocuri cu animale; Jocuri de matematica

„Eu sunt Asia!”, „Eu am luat America!” – se aude la pauza mare in curtea unitatii de invatamânt. La doar câteva grade in termometre, o gramada de copii sunt afara si se bucura de culori.

Metalbac & Farbe le-a facut un cadou, infrumusetând asfaltul tern. Au aparut, pe rând, harta României, continentele, Sistemul Solar, tabla de darts, un ceas urias, ghizii celor mici in lumea limbii române si a matematicii, chiar si o tabla a inmultirii, iar o omida amuzanta le face din ochi celor mai curiosi. Atmosfera de poveste, impletita cu invatarea.

„Metalbac a venit cu propunerea si am colaborat in alegerea desenelor. Scopul este unul educativ. Am dorit ca elevii nostri sa invete ceva, jocurile au fost concepute dupa lectii”, explica directorul adjunct al scolii, prof. Gabriel Veliche. Colaborarea a avut si alt scop, ca accesul masinilor in parcare sa fie limitat cât mai mult, iar spatiul redat copiilor.

PUBLICITATE

„Am observat ceva foarte interesant: copiii se joaca mai civilizat. Ies afara in aer liber, vrem ca ei sa faca cât mai multa miscare”, a mai spus prof. Veliche. Societatea Metalbac & Farbe a suportat integral costurile realizarii desenelor si ofera o garantie de sapte ani.

Mult spor la joaca!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Afara vopsit gardul , inauntru leopardul.
    Poate doamna directoare gaseste si cine sa amenajeze grupurile sanitare din incinta scoli , mizerie si miros de nedescris ….

LĂSAȚI UN MESAJ