Vara, adica soare. Soare, adica piscina. Si tobogane cu apa. Si terase, si muzica, si petreceri cât e ziua de lunga. Intr-un cuvânt, distractie. In doua, distractie si relaxare. Vara aceasta, distractia si relaxarea isi au sediul pe strada Arcadie Septilici, la numarul 5. Sa intram, deci! Portile sunt larg deschise. (Daniel Ciobanu)

Activitati de agrement sportiv

“TNT Club Sport” scrie mare, la intrare. Denumirea isi gaseste pe deplin justificarea. Inainte de a fi tinta preferata a amatorilor de piscine si de tobogane cu apa, TNT se prezinta ca un complex ce are in centrul sau de interes activitatile de agrement sportiv. “Un segment care, in 2011, la infiintarea TNT-ului, era neacoperit si nedezvoltat in Bacau”, explica managerul complexului. Intre timp, TNT a acoperit din plin acest vid. Extinzându-se de la un an la altul. Peste 20.000 de metri patrati. Si domenii sportive extrem de variate: fotbal si volei pe plaja, tenis de câmp si tenis cu piciorul, inot si fitness. Piscina, sezlongurile si paharele pline ochi iti fac cu ochiul. Da, dar mingea de fotbal de-abia asteapta sa fie lovita! Asa ca, inainte de odihna, la munca! Gooool; si nu, de data aceasta nu, nu ne referim la paharul cu berica!

Greu sa prinzi terenul!

Cele doua terenuri de fotbal se bucura si ele de soare. Pe timpul verii, s-a renuntat la balonul presostatic care, in treacat fie spus, e cel mai mare din Moldova. Intre orele 17.00 si 22.00, de luni si pâna duminica, este cam greu sa prinzi terenurile neocupate. Si nu doar vara! Unii amatori de minifotbal vin aici inca de la infiintare. Saptamânal sau chiar mai des. “Terenurile sunt OK, vestiarele super-curate, iar dupa joaca putem ramâne pe terasa. La un pahar de vorba sau de altceva”, spune Dan. Deloc intâmplator, fiecare masa de pe terasa de vara are câte opt locuri. Cât o echipa de minifotbal. Paharele au guler de spuma, iar pe plasmele din apropierea barului, Cristiano Ronaldo marcheaza din nou si din nou in poarta Tarii Galilor.

PUBLICITATE

Traineri calificati

Dupa un meci de minifotbal si o bere bauta cu ochii pe lovitura de cap a lui Ronaldo si cu urechile la telefonul mobil, sa nu ratezi telefonul sotiei care te asteapta la piscina impreuna cu copii, te ridici de la masa. Eventual, nu inainte de a mai comanda un rând! OK, sa ne fie de bine si sa ne continuam turul. Trecem pe lânga terenurile de tenis. Cel mic e rezervat tenisului de picior, iar cel mare tenisului de câmp. Ambele au gazon sintetic. Si nocturna. Iar undeva in spatele nostru se afla o sala destinata exclusiv tenisului de câmp in timpul sezonului rece. Peste tot gasesti aceeasi inscriptie: “Acest spatiu este monitorizat video”. Iata de ce, in patru ani de zile, aici nu s-a inregistrat nicio reclamatie de furt! Pentru fiecare zona sportiva in parte, TNT-ul pune la dispozitie traineri calificati. Asa e la tenis, asa este – ne vom convinge de indata ce vom ajunge la bazinul semiolimpic acoperit – si la inot sau fitness.

Clorinare prin electroliza sarii

Conform statisticilor, la TNT Club Sport, din 2012 si pâna in prezent, au urmat cursuri de inot peste 5000 de copii din Bacau si din Moinesti. Bazinul semiolimpic al complexului are si un mare avantaj: clorinarea apei se face prin electroliza sarii, una dintre cele mai ecologice alternative la tratamentul obisnuit cu clor. E binefacerea sinusurilor! Pe timp verii, cele trei usi de mari dimensiuni ale bazinului acoperit se deschid, astfel incât acesta devine o prelungire naturala a piscinelor in aer liber. Astfel, când razele soarelui devin insuportabile, te poti refugia in bazinul de 25 m x 10 m. La fel si in situatia unei ploi de vara. Sigur, nu e cazul acum, dar vara e lunga, iar ideea unei alternative este, oricând, binevenita. Asa cum binevenit este un salt in piscina.

Petreceri private

Pretul de intrare la piscina este de 20 lei in cursul saptamânii si de 25 in weekend, atunci când TNT-ul este, pur si simplu, luat cu asalt. Pe lânga cele doua piscine in aer liber si cele doua terase aferente, punctul forte al locatiei sunt water-slider-urile. Pe româneste, toboganele cu apa; cele mai lungi si mai rapide din zona Moldovei, cu o lungime de 110 metri si o inclinatie de 20%. Au fost inaugurate in prezenta “specialistilor in supravietuire” de la Antena 1 Giani Kirita si Andreea Tonciu si fac deliciul copiilor, care au la dispozitie si trei piscine gonflabile. Daca piscinele gonflabile sunt destinate exclusiv copiilor, in schimb distractia e pentru toata lumea. Mai ales atunci când la TNT se organizeaza petreceri private. Weekendul trecut au fost patru. Iar la acest sfârsit de saptamâna se anunta cel putin doua. DJ-ul e pe pozitie; si noi la fel!

[wonderplugin_gallery id=”622″]

Când s-a scurs, oare, ziua? Soarele si-a facut drum dincolo de deal, lasând in urma o zi plina de surprize placute. Ar mai fi, totusi, timp pentru o bautura racoritoare. Si pentru o promisiune: vom reveni cât mai curând. Vara e lunga, iar distractia ne asteapta la TNT Club Sport.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ