Un spatiu de vreo 30 de metri situat in fata magazinului “Vasion” din Tg. Ocna a devenit motiv de disputa intre companie si taximetristi, intre companie si Primaria Tg. Ocna. Firma e nemultumita ca dimineata, la prima ora, de-a lungul strazii, exact in fata magazinului cu materiale de constructii, sunt parcate taxiuri, ceea ce impiedica activitatea firmei “Vasion”.

La ora 10, când am ajuns acolo, in fata magazinului era o camioneta cu baumit, dar nici urma de taxiuri. “Nu sunt acum, dar dimineata sunt! Noi incepem programul la ora 8, dar ei inca de la ora 7 sunt aici, pe pozitie! Este parcare peste drum pentru taxiuri, dar ei stau aici! Din cauza lor, ne pierdem clientii”, a declarat Ionut Puscasu, seful magazinului “Vasion”.

Stefan Silochi, primarul orasului Tg. Ocna, arata ca locuitorii sunt nemultumiti de prezenta depozitului: “Noi am primit sesizari de la cetateni, care reclamau ca sunt deranjati de faptul ca acolo se descarca tevi, faianta, saci de ciment si alte materiale, direct pe trotuar. Când vin masinile cu marfa se blocheaza circulatia timp de o ora-doua. Din cauza asta nici nu le-am dat autorizatie de functionare.”

PUBLICITATE

Primarul sustine ca nu taximetristii blocheaza traficul, mai ales ca pentru acestia exista o parcare amenajata vizavi de magazin. “La urma urmei, ce deranjeaza mai mult, o masina care stationeaza timp indelungat pentru a descarca tone de marfa sau un taxi chemat de un locatar din bloc? E normal sa existe un depozit de materiale de constructii acolo? E artera principala a orasului Tg. Ocna, e drum national, e si trecere de pietoni, e normal sa opreasca masinile si sa descarce materiale de constructii pe trotuar? Eu le-am propus sa descarce materialele in spate” a explicat primarul orasului.

Ionut Puscasu, sef magazin, arata ca e imposibil: ”In spate nu se poate! Strazile sunt inguste, nu incap masini de 7,5 tone, in plus, deranjam locatarii!” Exista totusi un punct comun: si seful depozitului “Vasion”, si primarul au afirmat ca situatia trebuie rezolvata prin discutii amiabile. ”Am discutat cu ei si au promis ca vor gasi o solutie, a declarat Stefan Silochi. Trebuie sa caute un spatiu potrivit pentru a desfasura o activitate de asemenea anvergura!”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ