Arcasii bacauani continua sa nimereasca in plin. Cucerind medalii si reconfirmându-si pozitiile de top. La finalul saptamânii trecute, stadionul “Olimpia” din Bucuresti a gazduit Trofeul TNT, echivalentul unei noi etape de campionat la tir cu arcul.

Competitia a fost rezervata diviziilor Arc Olimpic, Compound si BareBow la toate categoriile de vârsta, masculin si feminin, iar la startul sau s-au prezentat si trei bacauani: Marius Vlad (CS Stiinta Municipal), Maria Vlad (CS Stiinta Municipal) si Teodor Vlad (CS Saga).

Toti trei au urcat pe podium, trecându-si in cont rezultate remarcabile. Astfel, Marius Vlad a reusit sa obtina un nou loc intâi la Seniori, divizia Compound, in timp ce fiica sa, Maria Vlad (foto) s-a clasat a treia la Seniori Open, Arc Olimpic si a cucerit aurul la junioare, categoria sa de vârsta. In fine, mezinul familiei, Teodor Vlad a cucerit locul intâi la Juniori 2, Divizia Compound.

PUBLICITATE

Merita notat ca Trofeul TNT a constituit si cea de-a treia runda de calificare/ selectie in vederea formarii echipelor nationale pentru Grand Prix-ul European programat la Bucuresti, in perioada 7-11 iulie.

Marius si Maria Vlad au indeplinit baremurile impuse de Federatie, rezultatele urmând a fi analizate de Consiliul Director, in conditiile in care primii arcasi din fiecare categorie vor prinde lotul national. In fine, in perioada 19-20 iunie, la baza sportiva “Letea” va avea loc Campionatul National de tir cu arcul destinat Juniorilor 3 si 2.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ