Sâmbata trecuta, Iasiul a gazduit “Trofeul Regal” la tir cu arcul. Categoria junioare 2 (cadete europene) a reconfirmat clasa bacauancelor de la CS Stiinta Municipal, Maria Vlad si Adina Mihalache.

Cele doua coechipiere s-au batut pentru trofeu de la prima si pâna la ultima sageata, in final câstig de cuaza având Adina Mihalache. In calificari, Maria Vlad a ocupat locul intâi, cu 297 de puncte- prima distanta si 289 puncte- a doua distanta.

Adina Mihalache a tinut aproape, clasându-se a doua, cu 291, respectiv 278 puncte. “Pentru a intelege si mai bine valoarea rezultatelor obtinute de cele doua sportive, pot spune ca, pentru o calificare la Mondiale, sunt necesare 300 puncte. Merita adaugat si faptul ca ocupanta locului 3 a reusit doar 259 si 273 de puncte”, a precizat antrenoarea celor doua bacauance, Geanina Ivu Vlad.

Spre deosebire de ierarhia din calificari, in finala, Adina Mihalache a reusit sa o invinga pe Maria Vlad, podiumuil fiind completat de Teodora Cârdeiu (CSS Radauti). La finalul acestei saptamâni, bacauancele vor reveni la Iasi pentru Nationalele rezervate Juniorilor 2 si 3 si Copiilor. “Speram sa repetam performanta de la Trofeul Regal si la Nationale”, a declarat Geanina Ivu Vlad.

FOTO: Antrenoarea Geanina Ivu Vlad, incadrata de elevele sale, Maria Vlad si de Adina Mihalache


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ