Stadionul “Olimpia” din Bucuresti a gazduit Trofeul Citadel la tir cu arcul, care a echivalat cu cea de-a doua runda de calificare/ selectie in vederea formarii echipelor nationale pentru Grand Prix-ul European ce va avea loc in Capitala, in perioada 7-11 iulie. Bacauanii prezenti la competitie au obtinut rezultate meritorii, aflându-se cu totii in graficul trasat de antrenoarea Geanina Ivu-Vlad.

La Seniori Compound, Marius Vlad (CS Stiinta Municipal) a depasit baremul impus de Federatie in ambele runde de calificare cu 56 de puncte. Totalizând 667 de puncte, Vlad se claseaza pe locul 5, in conditiile in care primii sase sportivi pe fiecare categorie vor participa la Grand Prix.

La junioare 1 (70 metri), Maria Vlad (CS Stiinta Municipal) a obtinut locul 1, iar acest rezultat o plaseaza pe locul 4 in clasamentul general, in care junioarele concureaza laolalta cu senioarele la Open. Coechipiera Mariei, Adina Mihalache s-a situat pe locul 1 la junioare 2 (60 m), in timp ce mezinul Teodor Vlad (CS Saga) a câstigat intrecerile categoriei Compound Juniori 3 (60 m), unde a a stabilit un nou record national.

PUBLICITATE

Urmatoarea runda de calificare/ selectie va avea loc pe 29-30 mai, cu ocazia Trofeului TNT Bucuresti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ