Echipa completa a arcasilor bacauani participanti la competitia de la Predeal

Sportivii Clubului SAGA Bacau au participat pe 26-27 august la Campionatul National 3 D care s-a desfasurat la Predeal, competitie la care au participat diviziile Compound, BareBow, Long Bow si Instinctiv la Seniori si Juniori.

Distanta maxima de tragere la divizia Compound este de 45 de metri, iar la celelalte de 30 de metri, timpul de tragere fiind de o singura sageata de sportiv pe minut. Clubul bacauan a participat la eveniment cu sapte sportivi, toti fiind medaliati. Cele mai importante premii le-au primit Teodor Vlad (div. BareBow Juniori masculin), Ana Traistaru (div. BareBow Juniori feminin) si Alexandru Lapusneanu (div. Compound Juniori masculin), care s-au clasat pe locul I si au primit titlul de campioni nationali.

Cu titlul de vicecampioni nationali s-au laureat Andrei Popa (div. Compound Juniori masculin) si Geanina Ivu (div. BareBow Senioare), in timp ce Andrew Katz (div. Barebow Juniori masculuin) si Serena Ciobanu (div. BareBow Juniori feminin) s-au intors acasa cu medalii de bronz. „Din ce in ce mai multi copii incep sa prinda drag de acest sport nobil «tirul cu arcul», sport aflat sub Patronajul Casei Regale a României, intelegând ca le poate aduce un beneficiu deosebit nu numai in viata sportiva, ci si in viata reala.

Cu sprijinul Primariei Municipiului Bacau reusim sa sustinem acest sport si sa ducem mai departe numele Bacaului, pe fiecare podium, incununat de medalii”, a declarat antrenorul Marius Vlad.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Cel.mai important sport sustinut de primaria bacau…felicitari ..dar si cand vom.trage noi cu arcul domnilor din primarie .nici scutul nu va mai apara ..ati distrus tot sportul …hotul de.stavarache a furat cat a putut cu goian si apostol si actualii l.au desfiintat….bine ca avem tir cu arcul ….

LĂSAȚI UN MESAJ