Rezultatele foarte bune din ultimii ani au plasat Bacaul pe lista celor noua centre din tara care participa la Programul “Pierre de Coubertin 2014- Forta, Calm, Precizie” rezervat copiilor pasionati de tir cu arcul.

Programul este finantat de Ministerul Tineretului si Sportului, in parteneriat cu Federatia Romna de Tir cu Arcul, reprezentata in Bacau de Asociatia Judeteana de profil si de ACS Saga. “Perioada de derulare a proiectului este 3 -15 noiembrie si vizeaza copii de pâna la 12 ani.

Cele doua scoli participante sunt Colegiul National de Arta George Apostu si Scoala Ion Creanga, iar actiunea are drept scop descoperirea copiilor cu aptitudini pentru practicarea tirului cu arcul, un nobil sport olimpic.

PUBLICITATE

Pe 15 noiembrie, la ora 10.00, la sala de sport a Scolii Ion Creanga, va avea loc competitia finala ce se va da intre cele doua institutii de invatamânt participante la acest proiect”, a precizat coordonatoarea proiectului, Geanina Ivu, vice-presedinte ACS Saga.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ