Sâmbata, sala de sport a Scolii “Ion Creanga” a gazduit finala bacauana la tir cu arcul a programului “Pierre de Coubertin 2014- Forta, calm, precizie”. Finantat de Ministerul Tineretului si Sportului in parteneriat cu Federatia Româna de Tir, reprezentata la nivel local de Asociatia Judeteana de profil si de ACS “Saga” Bacau, prin antrenorii Geanina Ivu si Marius Vlad, proiectul a avut drept scop descoperirea copiilor cu aptitudini pentru practicarea tirului cu arcul.

La competitie au participat 50 de copii cu vârsta maxima de 12 ani de la cele doua scoli care au dat curs programului: Colegiul National de Arta “George Apostu” si Scoala “Ion Creanga”.

“Am descoperit copii foarte talentati si foarte pasionati de acest nobil sport olimpic care este tirul cu arcul. Ei s-au aratat interesati si incântati sa participe, intrebându-ne când vom mai organiza astfel de actiuni.

Ne dorim si speram ca acesti copii sa poata practica tirul cu arcul in mod organizat si sa devina viitori performeri ai Bacaului”, a declarat coordonatorul de proiect, antrenoarea ACS Saga, Geanina Ivu, care a tinut sa multumeasca “doamnelor directoare de la cele doua scoli participante pentru colaborare si pentru deschiderea cu care au acceptat desfasurarea acestui program”.

Participantii la actiunea de sâmbata au fost premiati cu medalii, cupe, diplome, tricouri si sepci.

[wonderplugin_gallery id=”65″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ