1 decembrie 2023
SportTir cu arcul: Premiera bacauana

Tir cu arcul: Premiera bacauana

La sfârsitul acestei saptamâni, stadionul “Letea” va gazdui Campionatul National outdoor

Ridicare de stacheta

La jumatate de an dupa ce a organizat, in premiera, Campionatul National indoor de tir cu arcul rezervat copiilor si juniorilor, Bacaul recidiveaza. Ridicând stacheta. La sfârsitul acestei saptamâni, Baza Sportiva “Letea” va gazdui Nationalele outdoor de tir cu arcul pentru copii, juniori 2 si juniori 3. Vineri, 24 august sunt programate antrenamentele oficiale, pentru ca sâmbata si duminica sa aiba loc seriile eliminatorii, semifinalele si finalele. La competitie si-au anuntat prezenta, pe lânga gazdele de la CSM 2010 si CS Saga, cluburi din Suceava, Radauti, Deva, Iasi sau Bucuresti.Tintesc podiumul

Bacaul va participa la Nationalele outdoor cu patru arcasi: trei de la CSM 2010 (Maria Vlad, Adina Mihalache si Ilinca Litcanu) si unul de la CS Saga: Teodor Vlad. Cele trei sportive de la CSM 2010 vor concura la junioare 3, in timp ce Teodor Vlad va lua startul in competitia rezervata juniorilor. Campioana nationala en titre indoor si outdoor, Maria Vlad si colegele sale Adina Mihalache si Ilinca Litcanu spera sa “aconteze” podiumul, la fel cum au facut-o si in urma cu doua saptamâni, la Cupa Europei Centrale. Teodor Vlad, in schimb, va incerca sa-l detroneze pe campionul Eduard Mikos, care are avantajul vârstei si al experientei.

Lupta strânsa la juniori 3

Antrenoarea celor patru arcasi bacauani legitimati la CSM 2010, respectiv CS Saga, Geanina Ivu-Vlad este convinsa ca elevii sai vor figura pe lista laureatilor acestei prime editii de Campionat National outdoor desfasurata in Bacau. “La junioare 3 va fi o lupta strânsa, atât intre Maria si coechipierele sale, cât si intre cele trei bacauance si… restul lumii. In ceea ce-l priveste pe Teodor, el va da asaltul la primul loc, desi adversarul sau este foarte bine cotat. am convingerea ca ne vom respecta atât statutul de gazde, cât si progresele si rezultatele inregistrate in ultima perioada”, a precizat Geanina Ivu-Vlad.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri