Arcasii bacauani continua sa tinteasca sus si bine. Week-end-ul trecut, Marius Vlad (CS Arena 2011) a cucerit titlul de campion national la Divizia BareBow, Seniori, cu ocazia CN Outdoor de Arc Traditional desfasurat la Gageni (jud. Prahova), in organizarea Federatiei Române de Tir cu Arcul si a CS Ares Bucuresti.

In februarie, Marius Vlad cucerise primul loc si in cadrul Nationalelor Indoor, stabilind, totodata, un nou record national: 486 puncte.

Bilantul arcasului de la CS Arena 2011 in acest sezon competitional mai include câstigarea a doua etape de CN, Trofeul “Unirii” si Trofeul “Primaverii”, dar si un argint si un bronz la alte doua runde ale principalei competitii interne.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ