Arc olimpic

La finalul acestei saptamâni, la Bucuresti va debuta etapa a doua a Cupei Europei la tir cu arcul pentru juniori si cadeti. La intrecerile de cadete din cadrul diviziei de arc olimpic, România va avea patru reprezentante: Maria Vlad si Adina Mihalache, ambele legitimate la CSM 2010 Bacau, Patricia Iosub (CSM Iasi) si Teodora Cârdeiu, de la CSS Radauti. Dintre cele patru sportive, doar bacauancele au participat si la etapa inaugurala a competitiei, desfasurata in primavara la Ljubljana.

Obiectiv

PUBLICITATE

In Slovenia, Maria Vlad s-a clasat a 17-a, fiind eliminata de campioana Rusiei, in timp ce Adina Mihalache s-a pozitionat a 33-a, pierzând meciul din primul tur cu reprezentanta Cehiei la o diferenta de numai un punct. “Chiar daca gradul de dificultate al competitiei ramâne unul foarte ridicat, speram sa ne imbunatatim rezultatele de la Lijubljana. Cel putin, pentru asta ne-am antrenat”, a declarat antrenoarea bacauana Geanina Ivu-Vlad.

Premiera

Etapa bucuresteana a Cupei Europei la tir cu arcul se va desfasura in perioada 15-20 iulie, pe stadionul “Olimpia” si va constitui o premiera pentru România. La competitie si-au anuntat prezenta aproximativ 300 de arcasi din 19 tari. natiunile cu pretentii justificate la medalii sunt Rusia, Italia, Anglia si Cehia. De notat ca trei dintre cele patru cadete care vor reprezenta România la individual se vor inscrie si in concursul pe echipe.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ