Un succes dupa altul pentru tirul cu arcul din Bacau. La Nationalele Outdoor pentru Seniori si Juniori, desfasurate in perioada 13-15 mai, la Bucuresti, bacauanii au cucerit nu mai putin de cinci medalii. Principalul succes a revenit echipei feminine de la CSSM, care si-a adjudecat titlul national la junioare si pe cel de vice-campioana la senioare.

In formula Maria Vlad, Adina Mihalache si Ilinca Litcanu, arcasele bacauane au obtinut punctaje foarte bune la Divizia Arc Olimpic (Recurve), care le-a permis sa obtina aurul, respectiv argintul.

Competitia derulata pe stadionul “Steaua” a adus si primul titlul national in contul lui Marius Vlad (CSSM) la Compound Seniori, bilantul delegatiei bacauane fiind completat cu argintul lui Teodor Vlad, care, desi este junior 3, a urcat pe treapta a doua a podiumului de la Juniori si cu bronzul Adinei Mihalache.

PUBLICITATE

“Ma bucur ca tirul cu arcul din Bacau continua sa se mentina la un nivel ridicat la toate categoriile la care avem sportivi. TSinta noastra in acest an este Campionatul European de Tineret ce se va desfasura in iulie, la Bucuresti”, a declarat antrenoarea Geanina Ivu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ