Arcasii de la CS Saga Bacau isi continua… povestea de succes, trecându-si in cont noi reusite. La finalul saptamânii trecute, gruparea bacauana pregatita de Geanina Ivu a cucerit nu mai putin de patru titluri de campioni la Nationalele 3D de tir cu arcul care s-au desfasurat pe Domeniul Cantacuzino Pascanu de la Gageni (Prahova).

Tonul la medalii a fost dat chiar de antrenoarea Geanina Ivu, care si-a adjudecat aurul la BareBow Senioare, exemplul sau fiind urmat de Georgiana Jitariu (BareBow Junioare), Andrei Baraboi (BareBow Juniori) si Matei Vatafu (Compound Juniori). Pe lânga cele patru titluri nationale, CS Saga si-a completat palmaresul cu doua medalii de argint, prin Ana Traistaru (BareBow Junioare) si Teodor Vlad (BareBow Juniori) si cu una de bronz, revendicata de Stefan Lupascu la Barebow Juniori.

“Sunt foarte multumita de parcursul nostru. Ne-am atins din plin obiectivele si imi doresc sa continuam pe acest drum”, a declarat reprezentanta CS Saga, Geanina Ivu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ