Sâmbata s-a incheiat la Bucuresti Campionatul European de Tineret la tir cu arcul. CS Saga Bacau a participat cu doi sportivi, Teodor Vlad si Matei Vatafu, ambii aflati la debutul lor la un campionat continental.

Spre deosebire de Teodor Vlad, care in luna mai a concurat la Cupa Europeana de Tineret de la Heviz (Ungaria), unde a luat locul 9 la individual, pentru Mihai Vatafu, Europenele de Tineret de la Bucuresti au constituit debutul international absolut. Inscris la categoria Compound Cadeti, Teo Vlad a luat locul 5 pe echipe (alaturi de Flavius Darasteanu si Dragos Olaru), locul 8 la echipe mixt (alaturi de Ileana Neagoe) si locul 17 la individual.

Matei Vatafu a concurat in cadrul categoriei Compound Juniori si a luat locul 33 la individual si locul 9 atât la echipe, cât si la echipe mixt. “Teo si Matei sunt doi tineri sportivi de viitor, in care imi pun mari sperante.

Fiind la prima lor participare la o competitie cu un asemenea grad de dificultate, ma declar foarte multumita de prestatia lor”, a afirmat antrenoara CS saga, Geanina Ivu, care a adaugat: “Este important pentru Bacau ca facem parte din elita acestui nobil sport.

Am pornit pe un drum foarte greu, insa avem convingerea ca, muncind la fel de mult ca si pâna acum, vom continua sa ne imbunatatim performantele”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ