Si in acest an, programul “Pierre de Coubertin” s-a bucurat de un real succes in Bacau

Pentru al doilea an la rând, Bacaul s-a aflat pe lista oraselor participante la programul “Pierre de Coubertin Copii- Punct ochit, punct lovit” la tir cu arcul. Finantat de Ministerul Tineretului si Sportului in parteneriat cu Federatia Româna de Tir cu Arcul, programul a fost coordonat in Bacau de vicepresedintele ACS Saga, Geanina Ivu.

“Ne bucura foarte mult ca in Bacau exista o deschidere foarte mare din partea copiilor catre acest sport olimpic aflat sub Patronajul Casei Regale a României. Elocvent este faptul ca, in urma programului pe care l-am desfasurat anul acesta, inregistram deja cereri de inscriere din partea copiilor si implicit a parintilor in practicarea acestui sport nobil”, a declarat Geanina Ivu, care a decis ca “Pierre de Coubertin- Punct ochit, punct lovit” sa se deruleze in 2015 in parteneriat cu Scoala Gimnaziala “Alexandru Ioan Cuza”.

PUBLICITATE

Dupa mai multe saptamâni de selectie, pe parcursul carora a fost testata indemânarea a aproximativ 200 de copii, care au fost initiati in tainele tirului cu arcul, sâmbata trecuta, la sala de sport a Scolii “Alexandru Ioan Cuza” a avut loc concursul final al programului. Cei mai buni 50 de copii s-au intrecut in fata panourilor cu cercuri concentrice, miza cea mare fiind participarea la o tabara gratuita de cinci zile la Poaiana Brasov, in perioada 24-29 noiembrie.

Invingatori au fost desemnati Cristina Stângaciu (clasa a IV-a B), Irina Vezeteu (clasa a V-a D), Andrei Umbrarescu (clasa a IV-a E) si Teodor Avram (clasa a V-a D), insa de câstigat au câstigat toti participantii. “Toti cei care au concurat au fost recompensati, premiile constând in diplome, cupe si tricouri.

Proiectul s-a dovedit si in acest an un adevarat succes demonstrând ca Bacaul isi merita locul in rândul cerlor noua orase selectate pentru a-l derula”, a concluzionat antrenoarea Geanina Ivu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ