Continua seria reusitelor pentru tirul cu arcul din Bacau. La Trofeul Federatiei, competitie outdoor care echivaleaza cu prima runda de selectie in vederea formarii echipelor nationale pentru Grand Prix-ul de la Bucuresti, din perioada 7-11 iunie, Teodor Vlad, legitimnat la CS Saga (foto) a cucerit locul intâi la Juniori 3, Compound.

Alti doi bacauani au obtinut rezultate meritorii, care ii mentin in carti pentru lotul national. La Seniori, Compound, Marius Vlad (Stiinta Municipal) a obtinut 665 de puncte, depasind baremul cu 105 de puncte si ocupând locul 5 in clasament, in conditiile in care primii sase sportivi sunt cooptati in lotul reprezentativ.

La Senioare, Stiinta Municipal a participat cu o junioara 2, Maria Vlad si, in ciuda faptului ca sportiva de 16 ani a fost nevoita sa traga distanta maxima (70 m, in loc de 60 m), ea s-a clasat pe locul 4. Maria a totalizat 493 de puncte, doar doua senioare reusind sa-si atinga baremul. Cealalta junioara 2 a Stintei Municipal, Adina Mihalache nu a putut fi prezenta la Trofeul Federatiei de la Bucuresti, ea participând in acea perioada la Olimpiada Nationala de Limba Germana, unde a obtinut primul loc.

PUBLICITATE

Urmatoarele doua runde de calificare/ selectie pentru Grand Prix vor avea loc pe 8-10 mai (Trofeul Eforie) si 29 mai- 3 iunie (Trofeul TNT Bucuresti).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ