E junior 3, dar rupe tot la categoriile mai mari de vârsta. Dupa ce la mijlocul lunii februarie a cucerit titlul national la juniori 1, Teodor Vlad (CS Saga Bacau) s-a laureat la finalul saptamânii trecute campion al României la tir cu arcul indoor si la nivelul juniorilor 2.

Sportivul antrenat de Marius Vlad a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului de premiere la Nationalele de Juniori de la Iasi, devansându-i la Compound pe Dragos Olaru (CSU Iasi) si Armin Purple (Red Point Oradea). Teo Vlad nu a fost singurul reprezentant al CS Saga laureat la Iasi, Matei Vatafu cucerind aurul la Compound Juniori 3, iar Ana Traistaru Ivu obtinând bronzul la Recurve/ Olimpic Juniori 3.

O alta bacauanca medaliata la Nationalele de Juniori desfasurate in Copou a fost multipla campioana nationala Adina Mihalache (CSSM), care si-a trecut in palmares un nou titlu, la Recurve, Junioare 2.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ