14 aprilie 2024
ActualitateTinerii liberali au ieșit la curățenie

Tinerii liberali au ieșit la curățenie

Organizația Tinerilor Liberali din Bacău a celebrat în weekendul care tocmai a trecut, două zile cu o importanță deosebită: Ziua Globală a Recliclării (18 martie) și Ziua Mondială a Apei (22 martie), printr-o campanie de ecologizare, pe albia râului Bistrița (zona Gherăiești). Alături de aceștia, au participat la campanie: viceprimarul municipiului Bacău, domnul Liviu Miroșeanu, președintele organizației femeilor liberale, doamna Tina Cristea, dar și o parte din organizația de tineret din Roman.

”TNL Bacău susține impactul important pe care îl poate avea o persoană sau un grup în lupta împotriva degradării mediului înconjurător. De asemenea, protejarea mediului si reciclarea corectă și eficientă reprezintă subiecte importante ce trebuie aduse din ce în ce mai mult în atenția publicului larg pentru ca acțiunile mici să aibă un impact colectiv mare”, a declarat Iancu Cosmin Alexandru – Președinte TNL Bacău.

Colectarea selectivă a deșeurilor, a făcut facilă reciclarea ambalajelor din plastic la unul dintre tonomatele specifice, care a recompensat gestul nobil cu vouchere de reducere la produse de curățenie.Au fost strânse peste 300 de PET-uri din plastic și saci întregi de alte deșeuri, iar tinerii și-au propus ca acest gen de activitate să devină o tradiție.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri