Elena Sova, organizatoarea evenimentului

Astazi, incepând cu ora 11.00, tinerii antreprenori si nu numai sunt invitati la Manhattan Pub, unde Scoala Comerciala si de Servicii Bacau a programat un schimb de bune practici.

In cadrul intâlnirii, participantii pot afla despre posibilitatile accesarii unor fonduri europene, serviciile si importanta lor in dezvoltarea economiei regionale, dar si despre modul in care au fost implementate, pâna in prezent, proiectele cu finantare europeana.

„Speram ca, in cadrul intâlnirii, sa deschidem cât mai multe parteneriate. In plus, vom discuta si despre misiunile proiectelor finalizate de catre Fundatia Scoala Comerciala”, a declarat Elena Sova, organizatoarea evenimentului. Fundatia Scoala Comerciala si de Servicii Bacau este prezenta de peste 9 ani pe piata locala, organizând, printre altele, in toti acesti ani, numeroase cursuri de calificare si recalificare in diverse domenii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ