Data de 1 august 2016 a fost o zi importantă pentru colectivul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău deoarece, începând cu această dată, 2 ofiţeri, absolvenţi ai Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” – arma Jandarmi şi 18 subofiţeri, absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, au ales să-şi desfăşoare activitatea la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău.

După citirea ordinelor de numire în funcţie şi de încadrare a acestora, comandantul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, domnul colonel Stan Ghiorghe, le-a prezentat tinerilor absolvenţi misiunile, activităţile şi rezultatele unităţii şi le-a transmis felicitări, urându-le mult succes în cariera aleasă.

În perioada următoare, tinerii absolvenţi vor urma, sub directa coordonare a tutorilor profesionali, un program de pregătire centralizat pe parcursul căruia vor cunoaşte specificul activităţilor şi misiunilor ce revin grupării în zona de competenţă, dar şi aspecte privind modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii pe timpul misiunilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ