24 iulie 2024
ActualitateȚigări netimbrate confiscate de polițiștii locali în zona Pieței Centrale

Țigări netimbrate confiscate de polițiștii locali în zona Pieței Centrale

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei au confiscat, zilele trecute, 100 de pachete de țigări netimbrate de la două femei din comuna Sănduleni. Incidentul a avut loc pe strada 9 Mai, în zona Stației de autobuz Piața Centrală din municipiul Bacău.

Cele două femei au fost depistate având asupra lor țigările netimbrate și fără documente de proveniență, ascunse într-o sacoșă de rafie. Polițiștii locali au intervenit prompt și au aplicat măsurile legale conform prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal.Poliția Locală a Municipiului Bacău a reiterat recomandarea către cetățeni de a achiziționa astfel de produse doar din locuri autorizate. Această măsură este esențială pentru a descuraja comerțul ilegal și pentru a asigura conformitatea cu normele fiscale și de siguranță.

Acțiunile de patrulare și control ale polițiștilor locali vor continua în mod constant pentru a preveni și combate fenomenele de acest tip, protejând astfel interesele economice și de sănătate publică ale comunității.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri