Un tânăr de 18 ani care transporta peste 18 000 de țigarete de contrabandă a fost depistat de către polițiști, în orașul Buhuși. Țigaretele au fost confiscate, iar autoturismul folosit la transportul lor a fost indisponibilizat.

Polițiștii de investigarea fraudelor, împreună cu polițiștii rutieri și în colaborare cu ofițeri D.I.P.I , au depistat, la data de 2 iunie a.c., în orașul Buhuși, un localnic de 18 ani, care transporta cu un autoturism 18.400 țigarete,cu timbre fiscale de Republica Ucraina.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliției Orașului Buhuşi și ulterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buhuşi, care a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, marcate necorespunzător.

Autoturismul folosit la transportarea țigaretelor a fost ridicat în vederea instituirii măsurii sechestrului asigurator, iar cele 18.400 de țigarete a fost ridicată şi lăsată în custodia lucrătorilor din cadrul Biroului Judeţean Vamal Bacău.

Prejudicul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 10.000 lei.

IPJ Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ