La data de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău, acționând în colaborare cu reprezentanți ai Poliției Locale Bacău, au identificat într-o locuință din municipiu 18000 de tigarete (900 pachete), ce nu prezentau timbru de acciză.

Din verificările efectuate a rezultat că tigaretele în cauză, aparțineau unor persoane de sex feminin de 45 și 20 de ani, ambele din Bacău.

Cele în cauză au fost conduse la sediul Secției 1 Poliție Bacău, iar țigaretele de contrabandă au fost confiscate, urmând a fi predate Direcției Regionale Antifraudă Fiscală nr.1 Suceava în vederea luării masurilor prevăzute de lege.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

 1. Sa discutam si de lucruri evidente si care ne deranjeaja vesnic .
  DE CE POLITIA SI JANDARMERIA NU PUN MANA PE TIGANII DIN PIATA MARE DIN BACAU ?
  Da da , aceia care-ti soptesc in ureche cand nu te astepti ” TIGARI -TIGARI ”
  Si mai sunt unii ; aceia care-i stiam de valutisti candva , acum au mai imbatranit , dar stau tot ciotca prin centrul Bacaului . Cinei protejeaza pe acesti indivizi care nu ne folosesc la nimic ???
  Comportamentul lor ne da de inteles ca-s mana-n mana cu cei care ar trebui sa ceara ordine si sa faca curatenie morala in oras . Sa zica cineva ca nu-i asa……

 2. La intrebarea pusa , tot d-voastra i-ati dat raspunsul : nu se doreste acest lucru pentru ca cineva iese in pierdere .
  Telefoani ,telefoani ,tagari ,tagari pentru onor Politia Locala ,care de altfel este foarte vigilenta cu baba amarata de la tara care vinde legatura de patrunjel la colt si nu la taraba .

LĂSAȚI UN MESAJ