1. ,,Moartea unui om este o tragedie. Moartea a milioane (de oameni; n.n., I.F.) este statistica.” Ati recunoscut, n-am indoieli, vorbele tatucului popoarelor, Iosif Vissarionovici Stalin, unul dintre ticalosii absoluti ai lumii. Omul nu era tâmpit, asa cum sugereaza unii. A fost insa locuit, in cel mai inalt grad posibil, de cruzime de pesterist.

2. Din august, a.c., a devenit operationala grila de salarizare pentru cei care salahoresc în invatamânt. O noua aiureala, desigur! Cu surle si trâmbite, presa cotrocenist-victorian-tehnocrata a anuntat dospirea de poveste a salariilor acestora. A rezultat o batjocora. Zeci de mii de salariati primesc bani mai putini (milioane de lei vechi!), multi altii au un spor de 0 (ZERO) lei. Daca aluneca pe toboganul reducerilor salariale un singur salariat din invatamânt, era o tagedie. Acum este mai simplu: avem o statistica nerusinata.

3. Doamna Carmen de Iohannis, profesoara – intreb, si eu, asa… – nu-l mai trageti, din când in când, de mânecutele romantice pe domn’ profesor Iohannis, ca sa nu-si mai bata joc de fostii colegi, ca jalnic-presedinte-jucator? Inteleg faptul ca n-a avut nicio tandrete esentiala cu performanta didactica, da nici chiar asa! Basescu gafa, ca marinar, cu prostiile prezidentiale cuantificate in noduri englezesti multiplicate mioritic. Iohannis de Sibiu, via Cotroceni, foloseste o alta unitate de masura exotica: pas cu pas. Chiar si cu pensionarii joaca la fel de aiurea… E de inteles: are parintii pensionari cu domiciliul in Germania.

PUBLICITATE

4. Domnul Ciolos, respectuos vasal de Cotroceni, cel care a supervizat moral / birocratic / oficial pesterismul „dospirii” absurde a salariilor din invatamânt, sprijinit tacit de galbiorii lideri sindicalisti (care-si gestioneaza fain cariera, mimând post-factum nemultumirea), calatoreste mondial lalolalta cu noi, amarâtii, pe aripile norilor. Cu avionul de linie.

5. Pas cu pas. Quod erat demonstrandum.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. domnule Redactor,,,,
    Fiind cea mai saraca tara din Europa ,, au impartit din buget cea mai ramas
    adica o{zero] lei la cadrele didactice si o {zero} lei la Pensionari,,,Ce era de demonstrat??@@

  2. Intr-o tara ,,saraca,, dar cu economia supterana bugetul e o notiune perimata,adjudecata de fiecare guvernare pe cand capitalul dispare. Deci la noi se imparte praful de pe toba.

LĂSAȚI UN MESAJ