Timpul mi-a arătat cât de important este să fii om între oameni și mai mult de atât mi-a arătat că timpul unei decizii importante pentru noi, a sosit.

Eu sunt TIBERIU ANDRIAN, am 53 de ani, sunt născut în Comuna Negri, județul Bacău. Provin dintr-o familie cu părinți modești, oameni simpli cu credință și frica de Dumnezeu, de aceea, din inimă am decis să mă implic, să nu mai stau deoparte și să ofer oamenilor un sprijin real bazat pe credință, încredere și devotament.

Sunt licențiat în drept, iar anul acesta am decis să mă formez spiritual și profesional în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, la Facultatea de Teologie, secția Pastorală.

Îmi iubesc soția și copiii, îmi iubesc orașul și locuitorii săi, îmi iubesc patria.

Județul nostru a fost oprit din dezvoltare, a fost furat, a fost în derivă în ultimii 6 ani. Dintr-un județ prosper și fruntaș la dezvoltare prin atragerea fondurilor europene, acum suntem pe penultimul loc în Moldova.

Accesarea fondurilor europene și atragerea investitorilor pentru dezvoltarea durabilă a județului Bacău va fi o prioritate pentru mine.

Vreau să mă implic ca împreună cu dumneavoastră să dezvoltăm educația, sănătatea, sportul, cultura, turismul, agricultura și cu siguranță vom asigura un trai mai bun pentru părinții noștri, pentru noi, pentru copiii noștri și vom lăsa moștenire urmașilor noștri o țară mai bună, mai frumoasă.
Da, eu: UNUL PENTRU TOȚI! Pentru că România nu este a
mea, nu este a voastră ci a urmașilor urmașilor voștri.

TIBERIU ANDRIAN
candidat independent de Bacău pentru Senatul RomânieiPUBLICITATE