De cateva zile, repertoriul romanesc s-a imbogatit cu o noua melodie de vara – Vara cea mai tare. Muzica este compusa de un absolvent de anul acesta al Colegiului de Arta din Bacau, Theodor-Stefan Achivei, in vreme ce versurile au fost scrise de Adrian Boaca, care a absolvit si el Colegiul de Arta, dar acum cativa ani.

Theodor povesteste cum s-a nascut cantecul “Vara cea mai tare”:

“Cu cateva zile inainte de cursul festiv, dupa ce am venit de la scoala am inceput sa cant la pian si, din joaca, am pus pe hartie niste versuri. I-am intrebat pe cei din familie cum suna melodia si, pentru ca parerile au fost pozitive, am hotarat ca, dupa examenul de bacalureat, sa plec la Bucuresti si sa cer parerea unor profesionisti.

Intre timp l-am intalnit pe Adrian Boaca, care a terminat si el Liceul de Arta cu cativa ani in urma si i-am cerut parerea despre piesa. In jumatate de ora a scris niste versuri geniale. Am hotarat sa fie alaturi de mine in piesa cu versurile sale, alaturi de colegul meu Iulian Stoica, care m-a ajutat la realizarea profesionista a liniei melodice”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ