Când pasiunea pentru ceva este ATÂT de mare, investitia si munca pe care alegi sa le desfasori intru pasiune devin practic un act de curaj. Este, poate, motto-ul care defineste cel mai bine trupa The River, trupa nou aparuta – dar in forta – pe piata muzicala româneasca. Aflata la inceput de drum, dar nu fara ani de munca in spate si rezultate numeroase in domeniu pentru membrii ei, trupa The River se autodefineste ca „izvorând din muzica blues, cu afluenti din muzica rock, soul, funk si pop”, si astfel si porneste la drum pentru a strabate tara.

Dupa prime „revarsari” in Buzau si Piatra Neamt, duminica, 24 aprilie, de la ora 21.00, pasiunea, talentul si munca celor trei The River, respectiv Alexandru Cismaru (voce, chitara electrica), Radu Valean (chitara blues, contrabas) si bacauanul – „motorul trupei”, Ciprian Diaconu (tobe) vor curge lin pentru publicul bacauan, in Pub S4.

Despre fiecare membru The River in parte se poate vorbi mult, pentru ca fiecare in parte are in spate un palmares muzical, de la proiecte individuale sau colaborari cu nume sonore de pe piata muzicii rock românestim pâna la premii la festivaluri specifice (numai Alexandru Cismaru, la cei 22 de ani ai lui, are deja la activ peste 20 de premii la concursuri si festivaluri de muzica).

PUBLICITATE

Ne oprim insa, deocamdata, la a-i lasa pe cei trei The River sa ne cânte si sa ne vorbeasca despre ei: „aparitia noastra pe piata muzicala nu se vrea a fi o alternativa la ceea ce exista astazi, ci mai degraba o completare. Muzica pe care o cântam, standardele de blues si rock au peste 50 de ani si vor continua si dupa disparitia noastra. Tehnologia, retele de socializare dezumanizeaza, maresc ritmul vietii, apare o pierdere inutila de timp, ne ramâne astfel putin timp de calitate petrecut cu noi insine si cu cei dragi. Va propunem, asadar, o reintoarcere catre sine”…

Reintoarcere la sine si o buna intâminare a trupei, din partea publicului bacauan, continuam noi, duminica, 24 aprilie 2016, in Pub S4.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ