1 decembrie 2023
Actualitate„The Art si Young”: Celebrând creativitatea tinerilor artiști bacăuani

„The Art si Young”: Celebrând creativitatea tinerilor artiști bacăuani

Asociația Bronx People, în colaborare cu Primăria Bacău, vă invită să descoperiți o oportunitate excepțională de a vă exprima creativitatea și de a vă împărtăși viziunea artistică. „The Art si Young” este un proiect dedicat tinerilor artiști talentați cu vârsta peste 13 ani din Municipiul Bacău.

Secțiuni:

Arte Plastice/Fotografie: Participanții trebuie să trimită un total de 4 lucrări, inclusiv o fotografie care surprinde locul preferat din Municipiul Bacău și 3 lucrări de artă plastică folosind 3 tehnici diferite, la alegere.Scurtmetraje: Elevii sunt încurajați să creeze un filmuleț de 30-90 secunde, cu o tematică la alegere, pentru a-și exprima creativitatea și viziunile lor prin intermediul cinematografiei.

Cum poți participa?

Pentru a-ți înscrie creațiile, completează un formular online Google sau trimite fișa de înscriere (se găsesc pe pagina de FB, BronxPeople), împreună cu lucrările corespunzătoare, la adresa [email protected], până pe data de 2 octombrie 2023. Asigură-te că respecți instrucțiunile și trimiți toate detaliile necesare pentru concurs.

Votul Tău Contează!

Câștigătorii vor fi aleși pe baza unui vot online și a deciziilor echipei de proiect. Acest proces asigură transparența și implicarea publicului în selectarea câștigătorilor. Alege-ți favoriții și ajută-i să-și vadă munca răsplătită.

Gala de Premiere

Locurile I, II și III de la fiecare secțiune vor fi premiate în cadrul unei gale speciale, programată în luna octombrie. Acest eveniment este un moment unic pentru a celebra și recunoaște creativitatea și eforturile tinerilor artiști.

Fără Taxă de Participare

Un aspect important de menționat este că nu se percepe nicio taxă de înscriere pentru a participa la acest concurs. Dorim să facilităm accesul liber al elevilor la această oportunitate de a-și exprima talentul și creativitatea.

Sprijin din Partea Comunității

Proiectul „The Art si Young” este cofinanțat de Primăria Municipiului Bacău și Consiliul Local al Municipiului Bacău prin programul finanțărilor nerambursabile din bugetul propriu pentru anul 2023, conform Legii nr. 350/2005.

Pentru informații suplimentare și detalii de contact, vizitați pagina de facebook BronxPeople sau ne puteți contacta la adresa [email protected].

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri