Ieri, la ora 17.55, pe D.N 12 A pe raza localităţii Tg.Trotuş, la km 108 s-a produs un accident de circulaţie în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 41 ani, conducea autoturismul pe direcţia de mers Oneşti-Dărmăneşti, ajuns în punctul susmenţionat, a intrat în coliziune cu partea din spate a unui alt autoturism, condus de un bărbat de 71 ani, din com Asău, jud.Bacău, care a oprit regulamentar la trecerea pentru pietoni.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului lovit, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul mun.Oneşti unde a fost diagnosticat cu ”contuzie coloană cervicală dorsală prin accident rutier”, nefiind necesară internarea.

PUBLICITATE

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi au fost conduşi la Spitalul mun.Oneşti unde li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal conf.art.196 CP care urmează a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ