La data de 23.05.2015, orele 23.10, Politia Tg. Ocna a fost sesizata prin SNUAU 112 de către un bărbat din Tg. Ocna, despre faptul ca pe str. 9 Mai din localitate, în parcarea unui loc de distracție (discotecă) a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenesti, iar dupa eveniment autorul faptei, a parasit locul faptei.

În urma primelor verificari efectuate a fost identificata victima ca fiind un bărbat de 35 ani, din Tg. Ocna, care a fost transportat la U.P.U. Onesti in vederea acordarii primului ajutor, unde ulterior a și decedat.

Totodată a fost identificat autorul accidentului ca fiind un bărbat de 31 ani, din Slanic Moldova, care a fost găsit la domiciliul său, de unde a fost condus la sediul Politiei Tg. Ocna.

PUBLICITATE

Din cercetări s-a stabilit că soferul a executat în parcare o manevra de mers înapoi, a atins victima, care s-a dezechilibrat, conducătorul auto, trecând cu roata peste aceasta. De asemenea suspectul a declarat că a părăsit locul faptei de teama prietenilor victimei.

Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoarea de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat şi ulterior a fost însoţit la Spitalul Oneşti unde i s-a prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 192 C.P. si art.338 alin 1 din C.P. urmând a se da soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ