19 aprilie 2024
ActualitateTentativă de furt la un magazin de bijuterii din Onești: Poliția investighează...

Tentativă de furt la un magazin de bijuterii din Onești: Poliția investighează incidentul

Aseară, în Onești, o tentativă de furt a avut loc la un magazin de bijuterii din cadrul mall-ului Victoria Shopping Center. Potrivit informațiilor unupetrotus.ro, o persoană necunoscută a încercat să sustragă mai multe bijuterii din aur.

Incidentul a avut loc în jurul orei 18:50, în incinta unui magazin specializat în repararea ceasurilor și bijuteriilor din aur, situat într-un complex comercial din municipiu.

În momentul tentativei de furt, o angajată a magazinului a reacționat rapid și a apăsat butonul de panică, alertând astfel autoritățile de intervenție.Confruntat cu reacția promptă a vânzătoarei și cu iminența sosirii poliției, atacatorul a părăsit în grabă locul faptei, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

IPJ Bacău a anunțat că polițiștii din Onești efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele faptei și pentru a identifica persoana bănuită de comiterea acesteia.

Cercetările sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Situația este în continuare în curs de investigare, iar autoritățile își propun să aducă făptuitorul în fața justiției conform legii.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri