aNationale” si premianti

SCM Bacau va avea patru reprezentanti pe tabloul principal la Campionatele Nationale Individuale, 18 ani, de la Bucuresti. Dragos Ignat si Sebastian Erimicioiu au castigat in primul tur de calificari, dar au fost eliminati apoi. Sebastian Ionescu a fost singurul care a trecut de calificari, cu trei victorii. Pe tabloul principal au intrat, direct, Raluca Mata, Georgiana Patrasc si Beatrice Paduraru. Tragerea la sorti a avut loc aseara, iar meciurile se vor desfasura incepand de astazi.
In alta ordine de idei, turneul de categoria a III-a de la Galati, Cupa de Primavara, a ajuns la final. Gabriel Ciuntea a castigat competitia seniorilor, Bianca Iorga (12 ani) si Mihai Ciocan (16 ani) s-au clasat pe 3, iar Marilena Barsa (16 ani) a terminat pe 4.
Premianti sunt si la Cupa Onesti-Slanic Moldova. La 10 ani, Alexandru Manole (SCM) a fost al treilea, iar la 12 ani s-au clasat pe podium Tudor Diaconu (CSS, locul 2) si Sabin Saveluc (SCM, locul 3). Un premiu special i-a fost acordat Marei Sechelariu, cea mai mica tenismena din competitie, care a concurat la grupa 10 ani si s-a luptat cu sportive mai mari cu doi ani. Organizatorii au apreciat acest lucru si au recompensat-o pe cea mai tanara participanta. Scris de (Dana P.)