Cunoasteti proverbul: unde-s doi, puterea creste. O demonstreaza din plin si fratii Alexandru si Bogdan Manole. Chiar daca evolueaza la turnee si la categorii de vârsta diferite, cei doi tenismeni legitimati la SCM Bacau aduna succese dupa succese. Week-end-ul trecut, Alex Manole s-a impus in turneul “Head Cup” din circuitul ITF, desfasurat in Republica Moldova.

In finala, bacauanul in vârsta de 15 ani a reusit o frumoasa victorie cu 2-6, 7-5, 6-1 contra rusului Svyatoslav Shainyan. In prealabil, Manole i-a invins, in ordine, pe Valentin Vanta (6-0, 6-1), belarusul Aleksandr Liaonenka (6-1, 6-0), concitadinul Matei Avram (6-1, 6-1) si pe George Botezan cu 6-0, 6-3.

Daca Alex a triumfat la “Head Cup”, fratele sau mai mic, Bogdan, nu a stat cu mâinile incrucisate. Dimpotriva, Manole jr. a jucat un rol de protagonist la Intesa San Paolo Cup U12, de la Arad, care a reunit la start sportivi bine cotati din România, Italia, Serbia, Germania sau Ungaria. Manole nu s-a oprit decât in finala pe care a pierdut-o cu 6-4, 7-5 in fata maghiarului Peter Fajta.

PUBLICITATE

In tururile precedente, Bogdan a trecut de coechipierul sau de la SCM, Razvan Olaru (6-4, 6-1), de Mihai Carcoana (7-6, 6-0) si de italienii Marco Mania si Davide Brindisi, cu 4-6, 6-4, 7-5, respectiv 6-1, 7-5.
In timp ce Bogdan Manole se pregateste pentru Campionatul National Under 12 care va avea loc saptamâna viitoare, la Bucuresti, Alex Manole isi concentreaza atentia spre finalul de an scolar, el fiind elev in clasa a IX-a D de la Colegiul National “Vasile Alecsandri”, unde il are ca diriginte pe prof. Maricel Badiu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ