Ploaia a fost si joi stapâna peste terenurile cu zgura ale bazei SCM Bacau, gazda Trofeului Municipiului Bacau la tenis. In aceste conditii, organizatorii competitiei dotate cu premii in valoare de 25.000 dolari plus ospitalitate au decis sa reconfigureze programul.

Turneul de simplu, ajuns in faza turului secund a intrat in stand-by, in timp ce jocurile de dublu s-au desfasurat indoor. Astfel, de la ora 12.30, sala cu zgura de pe Arcadie Septilici, pusa la dispozitia turneului de catre presedinte Companiei Dedeman, Dragos Paval, a gazduit “sferturile” turneului de dublu.

Perechea Copil/ Sturdza a fost eliminata de principalii favoriti, Hernandez- Fernandez/ Martinez cu 6-4, 6-4, in timp ce nemtii Mies/ Otte i-au invins cu 6-3, 6-2 pe belgienii Gile/ Reuter.

“Daca vineri va continua sa ploua, asa cum ne ameninta buletinul meteo, nu este exclus sa ne mutam pentru o zi la Roman, acolo unde exista o sala cu trei terenuri de zgura. Speram, totusi, sa nu fie nevoie, dar e bine sa avem pregatit acest plan B”, a declarat antrenorul Mihai Ciuntea. Programul turului doi la simplu: Marius Copil- Dragos Dima, Jose Hernandez-Fernandez- Nicolas Barrientos, Lorenzo Giustino- Maximne Hamou, Lucas Gomez- Yannick Reuter, Petru Luncanu- Oscar Otte, Tudor Diaconu- Gleb Sakharov, Andrei Marinescu- Juan Paz, Emilio Gomez- Lipovsek Puches. In cazul in care programul Trofeului Municipiului Bacau va reintra in normal, finala va avea loc duminica, de la ora 11.00, pe terenul principal de la Baza SCM Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ